söndag 10 december 2017

Vindparken i skogen Demonernas rave-party!


Folk, som bor nära vindkraftverk, blir sjuka och det tycks kunna bero på ett pulserande ljudtryck, som inte är detsamma som själva ljudet eller vanliga vibrationer. Det kan nog liknas vid att man på en högtalare skulle skruva upp och ned ljudet hela tiden så att det kommer i pulser. Det kan då också liknas vid att vara på ett osynligt och eventuellt också ohörbart (om det är infraljud) rave-party dygnet runt.

Illustration Viveca Lammers

Tekniska monster ersätter de gamla naturandarna
Man vet att pulserande synintryck (blinkande ljus och även vissa mönster) kan utlösa migrän och man vet ju också att olika sorters pulserande ljud kan ha kraftiga effekter på sinnet, som ex shamantrummor och olika sorters rytmer i musiken. Teorin kan lätt associeras till historier om demoner och gudar och till svart och vit magi, dvs det som man kan göra något bra med kan man också göra något dåligt med. som med en kniv eller som med kunskap om örter, som kan både läka och döda. Detsamma gäller frekvenser / pulser.
Om man vill veta mer om effekter av ljudrytmer kan man titta på Sound Healing på YouTube. Det finns många filmer om hur ljud med speciella frekvenser kan användas till healing. Det betyder att vissa pulser är bra för oss och då innebär det också att andra pulser kan göra oss sjuka.

Hjärnan arbetar med olika frekvenser (delta-, theta- osv) och påverkas av rytmiska intryck.
Hjärnans rytmer          Ljudhealing


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar