måndag 12 februari 2018

Waubra Disease from Wind Mills

Twenty families living around Waubra wind turbines have reported similar symptoms, but not eveyone can talk about it. 
Många blir sjuka men de som har snurrorna på sin egen mark kan inte säga något eftersom de har skrivit under ett kontrakt där de förbundit sig att inte uttala sig offentligt. Vindkraftsbolagen säger att det inte finns några vetenskapliga rapporter om att vindsnurrorna skulle orsaka att man blir sjuk. 1:10

The best way I can describe it is that you feel that you have got motion sickness, but it´s not just for a little while. It´s all the time, in varying degrees! I can´t remember the night when I had a full night´s sleep. Usually we wake up five or six times every night. 

Bolagen säger: ”There is no medical evidence of infra sounds causing illness”
Andra säger att det beror på att det inte finns någon ordentlig forskning på den saken.



Rob Rand, sound acoustician, säger i en intervju att det är svårt att sätta detta illamående i samband med det som syns på mätinstrumenten. Han och hans medarbetare blev själva sjuka efter bara 20 minuter (we got knocked out) när de skulle göra mätningar i den dåliga miljön och de kunde se att deras illamående inte hade samband med de ljud som mätaren visade. ”This is not a standard acoustical problem”. Det tog sju veckor innan Rob var frisk igen. 
Så han menar att det beror på något annat, som han kallar sound pressure och en typ av pulser. Det låter som om han menar en slags tryckvågor. ”It is the entire sound envelope”. Han försöker finna en bra beskrivning och säger att det är ungefär som att ”hela ljudpaketet ändrar storlek”. 
Det betyder ju att de som säger att det inte finns några vetenskapliga studier som funnit samband helt enkelt har använt fel typ av mätinstrument och tänkt på fel sätt.  

interviewed on Wind Turbine Syndrome 

I nästa film sägs också att folks illamående orsakas av ”ljudtryck” snarare än av vanligt ljud.
”It is caused by sound pressure rather than the actual noise or vibration.”  




Att höra vinden blåsa i träden gillar vi, men hur skulle det vara om detta mjuka, låga ljud oavbrutet höjdes och sänktes så att det kom i pulser, vars frekvenser krockade med kroppens / hjärnans egna rytmer så att man mådde dåligt av det? Det skulle göra att man inte kunde hitta ”felet” enbart genom att mäta ljudnivån. Det är pulser man ska mäta och mätningarna bör nog då också sättas i relation till kroppens alla egna pulser. 

Jag skrev 1999 till Ph.D. Cyril W. Smith (electrical engingeering) i England och frågade honom om hur elöverkänslighet fungerar och jag fick tillbaka ett brev där han beskrev att det har samband med The Magnetic Vector Potential och därför kan kallas en Quantum Effect. Begreppen Scalar Waves och Schumannresonansen nämnde han också. Det är väl inte alltför otroligt då att även vindsnurrornas infraljud och deras pulser kan ha något att göra med liknande kvanteffekter och det kan då förklara varför man inte kan hitta orsaken till att folk mår illa av snurrorna. Man mäter på fel sätt, samtidigt som man inte har någon insikt i hjärnans och de olika meridianernas egenfrekvenser i kroppen. Det måste vara ett samarbete mellan både tekniker, elektroingenjörer och biologer/neurologer och förmodligen då tekniker som kan handskas med dessa kvantfysiska begrepp, om det nu är så att även sådana är inblandade. Enstaka infraljud tål vi, men tydligen inte om de ligger där och pulserar hela tiden. 

SKALÄR FREKVENSENERGI
Den största vetenskapliga upptäckten i världshistorien är upptäckten av en helt ny typ av elektromagnetiska vågor med en energi som enbart existerar i vakuum samt i alla tomrum. I det tomma utrymmet mellan atomerna i våra kroppar, i det tomma utrymmet vi ser i skyn på natten och i den tomma rymden.
Grunden för allt liv är energi. Allt levande vibrerar sänder även ut elektromagnetisk strålning som på grund av sin inre energi innehar även en biologisk aurakropp. Människan djur och växter är inte enbart det vi kan se med blotta ögat, utan har många olika kroppar och energisystem.
Människan är uppbyggd med ett dynamiskt system av energi med olika frekvenser. Alla organ, vävnader, meridianer, chakran och celler har sin egen vibrationsfrekvens. När ett organ utsätts för långvarig stress kan det komma ur sin normala frekvens. Organ som inte fungerar som de ska svänger alltså i disharmoni/fel frekvens.     Läs mer...

Schumannresonansen och vår hjärna
Schumannresonansen är ett elektromagnetiskt bälte, som omger jorden, och man brukar säga att det är på 7,83 Hz, en frekvens som då kan säga vara jordens egen resonansfrekvens, jordens hjärta. 7,83 är också hjärtmeridianens frekvens hos oss. Men Schumannresonansen är inte bara 7.83, det är som i musiken att det finns fler oktaver. Dessa Schumannfrekvenser motsvarar hjärnans olika frekvenser.

Understanding The Schumann Resonances & The Connection to our Brain
Schumannresonanserna Bild från filmen
Jorden har alltså samma resonansfrekvens som vårt hjärta och vår hjärna.


Detta för att belysa hur intimt förknippat vårt hjärta, vårt nervsystem och vårt psyke är med olika frekvenser. Det betyder att vi kan påverkas väldigt mycket av rytmiskt pulserande signaler, till och med i de fall då vi inte ens medvetet kan lägga märke till dem.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar